Стоматологични консумативи

Задай Низходяща Посока

   

Точки 11 до 20 от 47 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Усторазширител - Spandex Horizontal Hager Werken

    Усторазширител - Spandex Spandex - 23лв / Кутия- 2бр - 45 лв. Spandex -23лв / Кутия- 2бр - 45 лв.
  2. Чаршаф стерилен 90х90

    Чаршаф стерилен 90х90
  3. Накрайници за ултразвуков скалер

    Предлагаме накрайници за всички видове скалери. В случай , че харесате даден накрайник , моля свържете се с нас за наличност и цена.
  4. Denco - Ni-Ti Super Files

    Denco - ръчен protaper
  5. SHIELD ACTIV - 5 ML

    SHIELD ACTIV – дентин десензитайзер Shield Activ е високо ефективен, едностъпков препарат за лечение на дентинова свръхчуствителност, причинена от шийни ерозии и дентинова свръхчуствителност. Той действа много бързо запечатвайки дентиновите тубули и също така подтиска разтежа на бактерии. Не се формира слой върху дентиновата повърхност и ето защо е идеален за употреба под всички видове обтурации. Начин на употреба: Употребява се за лечение на дентинова свръхчуствителност, преди и след почистване на зъбен камък, под фасети, инлеи, корони, онлеи, амалгама, композити, преди и след избелване на зъбен камък. Да се използва след ецване и преди бонд. Съдържание: 2-хидроксиетилметакрилат, бензалкониум хлорид, содиев хлорид и др. Начин на използване: Почистете дентина и промийте с вода. Изсушете повърхността. Сложете минимално количество от препарата към дентиновата повърхност на тънък слой с четчица и оставете за 30-60 сек. Подсушете с въздух. Повторете процедурата 2-3 пъти. Ако симптомите продължават, повторете процедурата след 1 седмица. Внимание: Продукта не бива да влиза в контакт с очите или кожата. Не трябва да се вдишват и негови изпарения. Препоръчвайте на пациентите да не четкат с четка за зъби мястото и да не консумират киселинна храна 24 часа. Съхранение: Продуктите трябва да се съхраняват на сухо и хладно място. Срок на годност – 3 години от датата на производство. Опаковка: 5 мл.
  6. CALCIGEL / КАЛЦИГЕЛ - 2G

    CALCIGEL – Калциево хидроксидна паста с бариев сулфат Описание на продукта: Готова за използване, рентгеноконтрастна, предварително смесена, калциево хидроксидна паста с бариев сулфат. CALCIGEL е кремообразна паста използвана като подложка или като временна вложка. Благодарение на високата си алкалност /Рн12/, калциевия хидроксид неутрализира свободните киселини на обтурационните цименти и на ресторативните материали. Намалява хиперчуствителността на дентина и спомага за формирането на вторичен дентин. Приложения: Като подложка за пулпно покритие върху жива пулпа Покритие след пулпектомия Подложка преди обтурация Лечение на коренови канали и периапикално лечение Съдържание: Пастата съдържа калциев хидроксид, бариев сулфат в метил целулозна база
  7. Смесителни блокчета BMS

    7,6x7,6см. - 50броя. 7,6х12,6см. - 50броя. - 3,00лв.
  8. EndoActivator tips - накрайници за ендоактиватор

    Полимерни накрайници за Endoaktivator. Ендодонтите, основани на доказателства, показват, че кавитацията и акустичният стрийминг значително подобряват дебридментацията и нарушаването на слоя на биофилма. Системата EndoActivator е проектирана за безопасно и енергично енергизиране на хидродинамиката. Активираните течности помагат за дълбокото почистване и дезинфекция в страничните канали и анастомози. Почистената система на кореновите канали улеснява 3D обтурацията и дългосрочния резултат. Дължина - 22 мм. Цветно кодирани - Small (15/02), Medium (25/04). Опаковка: 5 бр.
  9. Хлорхексидин Ceraxidin

    Хлорхексидин Ceraxidin C 250 ml.
  10. Артикулационна хартия 80 микрона BMS Dental

    Артикулационна хартия 80 микрона 12 бр.синьо-червена BMS Dental - 22,00лв. Цена на брой - 2,00 лв
Задай Низходяща Посока

   

Точки 11 до 20 от 47 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5