След получаване на заявката Ви ние ще се свържем с Вас по електронна поща или телефон за потвърждаване на поръчката.

Условия за доставка

Уважаеми клиенти,
Доставката на стоки на територията на Република България се извършва със куриерска фирма. Приоритетно използваната фирма е Еконт Експрес, като транспортът се начислява съгласно тарифите посочени в сайта http://www.econt.com/ и в съответствие с Общите условия за пазаруване.
Моля, имайте предвид, че плащането е с наложен платеж при получаване на стоката или авансово /по банков път/ преди доставяне на стоката.

Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, съгласно Общите условия за ползване.

Цената на доставката се определя от теглото на пратката и населеното място, съгласно тарифите на куриерската фирма и се заплаща на куриерската фирма. АСДЕНТ ЕООД не начислява към поръчката и не носи отговорност за стойността на куриерските разходи.

За клиенти на територията на Република България , при поръчка на стойност над 100 лв. и до 2 кг. транспортът е безплатен(До офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС). В случай,че желаете да се използва куриерска фирма, различна от посочената, моля да уточните това при подаване на заявката и имате в предвид , че разходите за транспортните услуги са за ваша сметка.